2016. október 22., szombat

Maybelline color drama rúzsceruza ~ 210, Keep it classy

Sziasztok!

Most is egy tavaszi Maybelline újdonsággal fogok jönni...Ezt a terméket eredetileg nem akartam megvenni, aztán mégse tudtam neki ellenállni, bár nem volt annyira használatba véve, mint előbbi, azért elég rendesen használtam nyáron ezt a terméket is.
A borítása fa, ami nagyon egyszerűen hegyezhető, bár szörnyen pazarló dolog az extrapuha hegynek köszönhetően. A termék végének a színe egyezik a termék színével, ez megkönnyíti a választást, egyébként viszont letisztult, fekete alapon fehér feliratos csomagolása van, a kupak masszív, de én táskába azért nem dobnám be.
Érintetlenül ilyen "kocka" alakú a hegye, igazán kellemes illata van (nem erős, gyorsan elillan, kicsit se zavaró), és nagyon puha, krémes állaga. A felvitel ajkakra igazán egyszerű, csodásan siklik, szépen fed, szépen építhető, viszont krémességének köszönhetően megfelelő előkészületek nélkül hajlamos elmászkálni. A ráncokba nem ül bele, szép intenzív színe egészen tűrhetően (nem keretesen), feltűnés mentesen kopik le, bár mindent megfog. A tartósságával nem igazán vagyok elégedett...alsó-közepesnek mondanám leginkább, vagy átlagosnak. Én többnyire úgy használtam, hogy az ujjammal ütögettem fel az ajkaimra, így csak egy enyhe természetes hatást kaptam, de sokkal tovább bírt megmaradni rajtam...egyébként ezzel a módszerrel akár pirosítóként is lehet használni, nagyon kellemes színt ad az arcnak, és púderrel fixálva remekül meg marad - általában a rúzsok túl kemény állagúak ahhoz, hogy kipróbáljam pirosítóként, de ez a termék vonzott, hogy megtegyem...és jól tettem, hogy kipróbáltam.
Szörnyen rendetlen blogger voltam, ugyanis most nem csináltam kézfejmintát... A kép készültekor semmilyen kontúrt nem használtam, ami láthatóan hiba volt, hiszen ha jobban megnézzük az ajkam felső részénél szökésnek indult a kicsike (az ajkam alsó részénél pedig anyajegy/kiütés/sérülés/nem tudom minek a nyoma van, tekintsetek el tőle), ezt leszámítva semmi negatívat nem tudok róla mondani.

Állagából és a kiszereléséből adódóan nem túl gazdaságos, így bár a minősége megérdemelné az eredeti árat, javaslom akciósan szerezzétek be, ha érdekel titeket, mert teljes árhoz kicsit kevés(nek tűnik) ez a mennyiség.

Ti próbáltátok ezt a terméket? Nektek mennyire vált be?
További kellemes napot! :)

4 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam, de ennek a színe nagyon tetszik. Lehet, hogy majd jutalomképpen beficcen a kosárba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában én se mozdulok rá az ilyesmire - kimondottan sokáig nem akartam semmit venni tőlük, de ez az árnyalat olyan kis sunyin elcsavarta a fejemet...:D

      Ha lesz valami jó akció rá, megéri "véletlenül" hazavinni. :D

      Törlés
  2. De szeretem ezt az árnyalatot. Nem is értem miért nem hordom gyakrabban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában én is szüneteltetem, sokkal erősebb színeket hordok, de legkésőbb tavasszal újra állandó tarsam lesz szerintem. :)

      Törlés

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)