2017. június 15., csütörtök

Trend it up! ajakra valók

Sziasztok!

A mai bejegyzésben az előző hónapban szerzett Trend it up! termékekről lesz szó, ugyanis igen, én is tudok egy hónap alatt tesztet írni, nem feltétlen várom meg az adott termék megszüntetését - hányszor húzódtak évekig tesztek, te jó ég...xD

Egyébként elég sokat harcoltam a laptopommal, hogy meg tudjam írni a bejegyzést, mert az új laptopom SD kártya beolvasója nem igazán akar normálisan működni, egy kép feltöltése alatt képes akár hatszor is lecsatlakoztatni a memóriakártyát, ami nem túl szórakoztató...illetve nincs Touchpad zár, így miközben írok, véletlenül összevissza méretezem a képernyőt, ami szintén nagyon bosszantó...

Mint a szerzeményes bejegyzésben írtam, annyira nem bűvöltek el a termékek...nem arról van szó, hogy nem jók, csupán az én ízlésemnek ez a kínálat gyenge...semmi különleges szín nem volt, kicsi a választék, és nem egy olyan márka, ami mellett megállok, hogy nézelődjek...olyan semmilyen...Persze, ha valakinek nincs olyan nagy sminkkollekciója, mint nekem, lelhet jó dolgokat, de nekem már túl sok mindenem van ahhoz, hogy az alapsminkkészletre pályázzak...

A mai bejegyzés főszereplői a Velvet sense lipstick pen (010), az Ultra matte ajakrúzs (430), valamint a Contour&glide ajakkontúrceruza (430). Utóbbi kettő egyébként színben tökéletesen kiegészíti egymást, és nagyon örülök, hogy a márka a rúzsaikhoz illő ajakkontúrokat is gyártott - azt hiszem az ajakkontúr kérdés minden rúzsrajongó problémája. Mindhárom szín természetes (számomra), ez az egyetlen kategória, amiből túl sok választási lehetőségem nincs, ezért gondoltam ezzel kezdek.
És ismét a csomagolás kritizálásával kezdem, mert egy alkalmat se hagyhatok ki, hogy szidjam a csomagolást...Kezdjük az általános problémával: az összesnek ragad a kupakja, és hiába használom rendszeresen, nem járatódik be...ami egyrészt jó, mert biztonságosan záródik, másrészt elég kellemetlen, mert nehéz eltávolítani...Az ajakrúzs toll csomagolása (2. kép) azért se lett a kedvencem, mert az alján látható színes résznél kell tekerni, ami megszokott a jumbo rúzsceruzáknál, viszont ennek a terméknek a kialakítása inkább egy vékony rúzséra hasonlít, így mindig a nyakánál akarom tekerni...és nem működik. Ezenkívül az enyémnek a szorulás miatt már eltört a kupakja, ugyanis a termék "túlfeszítette" - és még a törött kupak is akad... Az ajakrúzs csomagolásán a kupakot emelném ki, ezen semmilyen színjelzés nincs, és domború, tehát nem lehet "fejreállítani" a rúzst, hogy normálisan lássuk, melyik árnyalatról van szó - persze, apróság, de ha valakinek több ilyen rúzsa van, nagyon megkönnyítené a dolgát a válogatásban...Az ajakkontúr aljában faragó van, ami szerintem nagyon praktikus, így a nehézkes kinyitáson kívül semmi negatívat nem tudok róla mondani. Egyébként egyik csomagoláson sincs feltüntetve a termék mennyisége, ami engem mindig gyanakvóvá tesz.
Ennek van a legpuhább állaga, ezért használatkor vigyázni kell, hogy ne morzsolódjon rá az ajkunkra, természetesen ennyire nem szoktam kitekerni, mikor magamra kenem, de biztos vagyok benne, hogy eltörne, ha így lenne. Az állaga egyébként kényelmes felvíve, szépen oszlik, egyenletesen fed, a tuti biztos matt rúzs álló módszerem ellenére is szállít, beleül a ráncokba, és hajlamos elmászkálni is. Viszont a kopása gyönyörű, egyenletes, és bár nem túlságosan strapabíró, ha az ember nem ér hozzá egész szépen fennmarad. Az üvegből ivás után még marad belőle az ajkon, viszont evéstől teljesen eltűnik...Egyébként nekem teljesen beleolvad a természetes ajakszínembe, így zsepivel törölgettem, hogy lássam, fent van-e még...xD
Kezeket fel, ki szerint "elegáns" rajtam kívül, ha egy rúzsba belenyomják a márkajelzést? Nekem mindenesetre nagyon tetszik, az állaga keményebb, de szépen siklik, a fedése eléggé foltos önmagában, ezért én ajakkontúrra szoktam felvinni, így nagyon szépen mutat. Sajnos a tartósságán nem sokat segít a kontúr se, keretesen és gyorsan kopik, foltokban természetesen. Szárítani nem szárít, nem mászkál el az ajakról, és a ráncokba se ül bele.
Az ajakkontúr szerintem kicsit a szárazabb kontúrok közé tartozik - azok közt, amiket én használtam, mindenképp - ennek ellenére jól lehet vele dolgozni, szépen, precízen, egyenletesen. A tartóssága kontúrként kiváló, viszont egész ajkon gyorsan, foltosan kopik külső hatás nélkül is. A rúzzsal együtt egy remek "átlagos" párost alkotnak, viszont nem mondanám kiemelkedőnek a teljesítményüket...
Itt is látszik, hogy nem a legegyenletesebb felvíve a termék, illetve, hogy elég száraz hatást kölcsönzött még a kezemnek is. 
Ez a kettő pedig tökéletesen kiegészítik egymást, bár szerintem ez a "matt" rúzs igazából szaténmatt, és az ajakkontúr igazán matt.
 Egy csoportkép félárnyékban.
És egy csoportkép napfényben.

Az ajkas képek most lemaradtak, ugyanis nem volt lehetőségem lefotózni - akárhányszor használom őket, sietek valahova - de mivel lehet, hogy jó néhány ajkatlan rúzs teszt lesz feltöltve, nincs kizárva, hogy külön bejegyzést fogok az ilyen elmaradásoknak szánni...De az is lehet, hogy kibővítem majd ezt...még nem tudom.

Összességében nem rossz termékek...de nem is túl jók...Az átlagosnál csak a csomagolásuk miatt rosszabbak, de egyébként jól használhatók...Az áruk nem rossz, viszont ezért az árért sokkal jobb minőségű termékeket is lehet lelni...Ha még nincs több, mint száz rúzsotok, megéri szétnézni, első néhány rúzsnak tökéletesek lehetnek, de minél több összehasonlítási alapja van az embernek, szerintem annál rosszabbnak tűnnek ezek a termékek. (Legalábbis én kimondottan kedvelném, ha nem lennének olyan rúzsaim, amik SOOOOOOOOKKAL jobbak ezeknél.)

Ti próbáltatok valamit a márkától? Nektek bevált? :D
További szép napot mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Hát minél többet olvasok erről a márkáról, annál biztosabb, hogy többnyire nem nekem való. Bár ha ez is akkora lendülettel jön be, mint a Catrice, akkor nem kell tőle tartanom. Egy éve már egyetlen egy Dmben van csak itt Újvidéken. Ez Szerbia második legnagyobb városa... :D Beogradban is csak 5-6 Dmben van... Pedig hogy be harangozták.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk nagyon főváros orientált a szépségápolás is egyébként...de szerencsések vagyunk, mert van két Müllerünk is, és az egyik nagy állványt kapott essence és catrice termékekkel, meg Revlon polcot is...Viszont a RdeL young termékeket egyáltalán nem hozták be, épült egy új Rossmann, és odatettek belőle...De drogériában található NYX, MUR, Bronx termékekről (ami máshol van) itt álmodni se lehet, valszeg The Balm termékeket se fog kapni a Müllerünk, illetve parfümériánk ezeken kívül egy Marionnaud...összesen...(Drogériákból mondjuk ellátottabbak vagyunk, de csak DM és Rossmann van nálunk, más országokban azért van ennél több. Szerbiát mondjuk nem tudom, de Lengyelországban és Osztrákiában is van másféle drogéria, pedig azok közel vannak.)

      Törlés

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)