2014. szeptember 26., péntek

Black is back

Sziasztok! :)
Ma meglepő módon egy újabb fekete sminktermék tesztjét hoztam el nektek...A stargazer fekete jumbo gél ceruzája már jó ideje nálam van, használgattam is rendesen, de valahogy eddig még nem jutottam el addig, hogy írjak is róla, szóval most ezt pótolnám! :)
Első ránézésre és tapintásra semmi extra, teljesen sima FA szemceruza...bár még faragnom nem kellett, az anyagát elnézve nem lesz nagyon nehéz dolgom...A terméken a márka és a termék neve kapott csak helyet, az átlátszó (nem laza és elég masszív) kupakon pedig a vonal kód felett a szín árnyalat nevét találjuk (esetünkben egy black feliratot). Igazából sok mindent nem tudok mondani róla, nagyon kényelmesen kézre áll, könnyű vele dolgozni.
Az anyag az egy zselésebb állagú, lágyan sikló krém tulajdonképpen...Alapnak tökéletes, és tartós, viszont önmagában nem fed egyenletesen, érdemes több rétegben felvinni...A száradása elég lassú, szóval a több réteg felvitele elég problémás, ha nem száradt meg eléggé még, akkor "lehúzzuk" a következő réteggel, ha megszáradt akkor meg lemorzsoljuk...szóval építgetni nem nagyon lehet...viszont satírozásnál tényleg nagyon ott van...
A dörzsölést és a vizet nem bírja, de nem vészes, mert önmagában elég szépen megmarad hosszú órákon keresztül...VISZONT ha nem fixáljuk púderrel, akkor hajlamos elcsúszkálni/mászkálni a szemünkről.
A színe nagyon szép, intenzív fekete, a pigmentáltsága tökéletes, és nagyon szépen használható szerintem szinte mindenhez. (vagyis szinte mindenféle sminkhez)
A vízvonalon is egészen tartós, bár géles állaga és vastag hegye miatt elég nehéz úgy felvinni, hogy ne tapasszuk össze vele a szempilláinkat, de nem irritál, és a tartóssága nagyon jó itt...Csak óvatosnak kell lenni, mert amíg nem szárad meg (és sajnos lassan szárad), sajnos hajlamos lemászni az ember szeme alá. 
Elkenődni (a fent említett esetek kivételével) és elmaszatolódni NEM szokott, tehát nem pandamaci kellék...:)
Egy-egy húzással látható a képen (alig remegett a kezem...xD), viszont csak megszokásból kentem alá az alapot...vagyis csak azért, hogy a tartósságát megnézzem, de igazából az alátett alap ugyanolyan, mintha nélküle kennénk fel, a vizes dörzsölésnél mutatott csak egy kicsit jobb eredményt...

Összességében nekem tetszik, könnyű kezelni, nem kell kinyomni a szemünket, ha szép vonalat akarunk, és nagyon szép fekete színe van...Szerintem beszerzem majd még a pirosat is, ki akarom próbálni ajakra illetve arcra, ugyanis az ilyen termékek általában multifunkciósak - de fekete pirosítót ki látott még?!
Őszintén szólva most kicsit sokallom érte az 1350 forintot, de akciósan mindenképp megéri beruházni rá...:)

Nektek mik a tapasztalataitok a stargazer termékeivel? :)

2 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam a márka termékeit, de ennek egész szép színe van. Kár, hogy mászkál, bár szemhéjalappal gondolom kikerülhető ez a probléma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szememen még nélküle próbáltam csak - a kezemen viszont bírta alappal rendesen...meg a vízvonalon egy álom...:) (ami elég ritka)

      Törlés

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)