2019. november 6., szerda

Fekete-fehér koponyák (Revolution Halloween)

Sziasztok! :)

A mai bejegyzésben kicsit halmozom a dolgokat, mert a legjobb igyekezeteim ellenére sem sikerült belepréselnem ezeket a teszteket a Halloween előtti időszakba - sajnálom, esszéket írtam, de próbálkoztam - és így az ünnepek után már csaknem felesleges is megírni...De az anyag megvolt, és végülis megszerezhetitek leárazva, vagy lehet jövőre visszahozzák őket még, szóval akár haszna is lehet a dolognak...
A mai bejegyzésben két termék tesztjét/színmintáját hoztam nektek - szörnyen minőségi telefonos fényképekkel. Nem feltétlen érzem magam túl magabiztosnak a rommá száradt mancsijaimmal, szóval legyetek kíméletesek, kérlek! :)

Villámtörténet: végül nem sikerült elég gyorsan levágni a körmeimet, és a (másik) nagyujjamról leszakadt/tört...még normális formára sem tudtam reszelni, mert olyan helyről is jött le köröm, ahol bőr van alatta, szóval...szerencsétek, hogy jobb kezes vagyok, és nem azt látjátok, ugyanis a másik nagyujjkörmöm felér a körömlakk nevéhez, ami Horrorshow...Remélem elnézitek nekem, ha ezúttal nem kezdem a csomagolással, hiszen már kétszer is írtam róla. Az ára ugyanúgy 1990.- 12,5 ml termékért.
A körömlakk szépen terül, könnyű csíkmentesen, egyenletesen eloszlatni, már egy rétegben is nagyon szépen fed. A száradási ideje meglepően jó - jobb, mint a zöldé - szépen buborékmentesen építhető igény esetén. A finishe nagyon fura, szaténos, ez a kép nem igazán tesz igazságot neki, de nagyon tetszik. Ez a termék hat napot bírt kopás és pattogás nélkül, hat nap alatt volt három hajmosásom, és egy "nagyobb" takarításom is, és legyünk őszinték, sose vigyázok a körmeimre, mindent azzal próbálok szétfeszegetni (kinyitni flakont például), lekaparni (ragacsot/árat), szóval azt hiszem egész jól teljesített...
A következő áldozat a folyékony highlighter Ghosted árnyalatban. Az ára 2690 Ft volt, és minden információ ledörzsölődött a csomagolásról, szóval fogalmam nincs, mennyi terméket tartalmaz. Alapozón és bőrön eloszlatva is szép egyenletes fényt kapunk, bár inkább ütögető mozdulatokkal kell eldolgozni, máskülönben leszedi az alatta lévő alapozót is - ütögető mozdulatoknál nem bánt semmit. Nagyon vékony rétegben szép természetes fényt kapunk, több réteg után pedig igazán intenzív eredményre számíthatunk. Már vékonyabb rétegnél is felmerül a probléma, hogy a fehér alap "csíkot" hagy az arcbőrön, bár nekem, akinek borzasztóan világos bőre van ez nem feltűnő, azt hiszem problémát okozhat azoknak, akiknek valamivel sötétebb a bőrtónusa...Tartóssága megfelelő, nem tűnik el napközben és nem is folyik le onnan, ahova felkente az ember...

Mivel nagyon emlékeztetett a színe a kedvenc highlighteremre, és már rendeléstől kezdve feltett szándékom volt ezzel együtt használni - és sose írtam róla - gondoltam egyúttal megmutatom ezt is. A Revolution strobe highlightere Northern lights árnyalatban csaknem azonos a Ghosted folyékony highlighter színével. Az enyémnek a tetejéről már lekopott a felirat, és a háta is elkezdett megkopni, de azért a nevét láthatjátok rendesen. 7,5 grammnyi terméket kapunk 1690 forintért, és ez az egyik kedvenc highlighterem. Mikor először próbáltam, bár elég intenzív - rajtam minden intenzív, nagyon világos bőröm van - alig találtam helyet, hogy hova tehetnék még belőle, legszívesebben az egész testemet bekentem volna vele annyira gyönyörű! Aztán a nagy rétegzésnek az lett az eredménye, hogy egy feltűnő zöldes csík maradt az arcomon (illetve kettő), szóval azt hiszem mértéktartó használatot javasolnék...Egyébként nagyon tartós, egyáltalán nem peregnek belőle a csillámok, a legnegatívabb dolognak azt mondanám, hogy a csomagolása elég sok helyet foglal, így nem annyira kényelmes magunkkal vinni.
Ezen a képen felül látható a Northern lights, alatta pedig a Ghosted. Mint láthatjátok a színüket tekintve egyformák: fehér alapon zöldes sárgás csillámok. A legnagyobb különbség a kettő között, hogy a Ghosted-ban nagyobb, feltűnőbb csillámok vannak, míg a másik sokkal egyenletesebb, "természetesebb" fényt ad - bár ez képen nem tudom mennyire látszik.

Zárásként: nagyon megérte megvenni mindkét (mindhárom) terméket, a körömlakk(ok) nagy kedvencek lesznek szerinte, a highlighter(eke)t pedig rendszeresen használom, amióta nálam vannak...és mi másban mérné az ember a termékek értelmét, ha nem a kihasználhatóságukban? Annak is nagyon örülök, hogy ennyire jó minőségűek, és nem a csomagolásra megy el az összes pénz...(És annak is örülök, hogy majd egy hét csúszással csak sikerült befejeznem ezt a bejegyzést.)

Legyen kellemes hetetek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)