2021. november 11., csütörtök

XX Revolution x Matrix ~ Simulation liquid lip set (teszt)

 Sziasztok!

Azzal fogom kezdeni, hogy egyáltalán nem érdekel a Matrix téma...Arra sem emlékszem, hogy láttam-e az első filmet, vagy csak a referenciák miatt ismerem a sztorit (ez egy olyan klasszikus, amit az ember akkor ismer, ha nem ismeri), amíg ismerősöm nem mondta, hogy idén jön ki a következő film, azt sem tudtam, hogy még több folytatása lesz...Totál nem vagyok képben...DE imádom a feketét és a zöldet is és az egész kollekció elképesztően jól néz ki...Eredetileg mondjuk meg se néztem volna a kollekciót, mert egy elég durva Simpson-vadászaton voltam túl, de aztán megláttam azt az elképesztően gyönyörű zöld ajakrúzst. És a zöld rúzs és közém még egy filmnek a nem ismerete sem állt eddig, és ezután se fog! Ezer éve keresek zöld ajakrúzst (a blogon is mutattam néhány próbálkozásomat, minden eddigi zöld rúzsomra emlékszem, leginkább azért, mert egyik se volt jó...ott volt a Revolution Atomic Serpentje, az essence metal shock Venomja, az essence matt No to mainstream árnyalata ELKÉPESZTŐ színnel, a NYX Cosmic metals Out of this worldje világontúli színnel és pocsék minőséggel, illetve jelenleg nálam van a NYX Suede Shake that money árnyalata meg a NYX shine loud Self-taught millionaire-je is). Számomra a tökéletes zöld rúzs megtalálása nagyjából annyira volt mindig cél, mint egy JÓ fekete rúzs beszerzése, illetve a tökéletes zöld szemceruza megtalálása (szomorú módon ezek olyan dolgok, amikről ezer éve írok, és még egyiket se leltem meg). Számomra az ilyen "extrémebb" színek tökéletesen beilleszthetőek lennének a hétköznapokba, ha JÓ minőségűek...Mivel szeretem a hűvös, sötét, komor, mély árnyalatokat - meg a feketét minden mennyiségben...És ezzel el is értünk az első számú problémához: a gyönyörű sötét, mély zöld...EGYÁLTALÁN NEM ILLIK az élénk zöld hajamhoz...Végre van egy elképesztően jó színű zöld rúzsom és nem tudom hordani, mert totál ízléstelenül néz ki...mikor megláttam magamat a tükörben, az első gondolatom az volt, hogy úgy nézek ki, mint egy őrült béka. Ez egy rendkívül vicces kettősség amúgy, mert a hajszínemmel újra kell értelmeznem minden eddigi sminkelési szokásomat, mert a komor, mély, sötét színek nem annyira mennek egy élénk hajszínhez...Ugyanakkor úgy érzem, ez az élénk zöld haj nagyon illik a személyiségemhez, bár valószínűleg inkább a szórakozottabb részéhez, és imádom a hajszínemet, még akkor is, ha nem tudom álmaim zöld rúzsát hordani vele - a lilát teszteltem élesben, az elég "élénk" sötét lila ahhoz, hogy működjön a hajszínemmel is. És valószínűleg rá fogok szokni most egy kicsit a sötét lilákra, mert a szokásos barnás bordós árnyalataim nagyon nem mennek most - én meg nem vagyok hajlandó élénk rúzst hordani ősszel, vagy nude, vagy sötét.

Végre egyszer nem felejtettem el lefotózni a csomagolást se...Nem elképesztően jól néz ki ez a doboz? IMÁDOM - annak ellenére, hogy a következő sminkrendszerezésnél ki fogom dobni a szelektívbe, mert útban van, és nem elég jópofa ahhoz, hogy megtartsam...öregszem...már nem gyűjtögetek mindent.

Maga a termék csomagolás is ELKÉPESZTŐEN jól néz ki...Az a fényes kupak, TÖKÉLETES, és nagyon tetszik, hogy a műanyag ilyen "füstös". A termék Peta igazoltan vegán, és a doboz "vibráló matt intenzitást" ígér - meg megmutatja az ajtót, de átmenni rajta már nekünk kell, ami feltételezem, a filmből valami? A zöld árnyalat neve "Agent Smith" a liláé pedig "Mr Anderson" - hogy ez a színválasztás a karakterekhez mennyire helyes, azt mindenki maga döntheti el. Kétszer 8 ml terméket kapunk 3990 forintért, ami szerintem elképesztően jó ár. Az aplikátor a szokásos ferde szivacsos aplikátor, amivel elég precízen lehet dolgozni, kényelmes a használata.
A termékek állaga leginkább a NYX soft matte lipcreamekre hasonlít, ilyen habos, "mousse" állag, bár ez valamivel "keményebb" (sűrűbb), mint a NYX termékek állaga. Ha nem látnám a termék csomagolását, hanem csak a terméket adnák a kezembe aplikátoron, simán rávágnám, hogy ez is sml mondjuk, de ha a kettőt együtt próbálja az ember, érezni a különbséget. A soft matte lip creamekhez hasonlóan ez is hajlamos "elcsúszni" az ajkakon, tehát dolgozni kell azért, hogy ne legyen áttetsző és foltos a végeredmény, és a tartóssága sem a legjobb...Érdemes ajakkontúrt használni, de akkor is folyamatosan fog, és villámgyorsan lekopik. A soft matte lip cream formula nem valami olyasmi, amit én extrém színeknék bevállalnék, bár nekem is megvan a Copenhagen (sötét lila) árnyalat, nem szívesen hordom, mert nem elég "napbiztos". Ezek sem azok...úgyhogy ha tartós zöld rúzst kerestek magatoknak, mint én, ez nem az a termék lesz (ha nem zavar, hogy néha rá kell nézni, meg esetleg újra kell kenni, akkor viszont hajrá, mert elképesztően jó színe van)...Ha az ember nem eszik és iszik akkor nagyjából 3-4 órát bír ki, aztán elkezd kopni. Javítani nehéz, mert foltos, egyenetlen lesz a végeredmény, viszont eltávolítani nagyon könnyű...Egyébként nem szárít, de nehézkes érzetet hagy az ajkon, nem annyira kényelmes viselni se egy idő után.

Ha választanom kellene, inkább a NYX Suede rúzsára mennék rá, de ha csak pár órára akarok sminket viselni, mindenképp fogom hordani ezeket a termékeket is - illetve egyelőre csak Mr Andersont, a zöld rúzsnak ki kell várnia, amíg hajszínt váltok.

Ti beszereztetek valamit a kollekcióból?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)