2017. július 5., szerda

Stargazer fekete rúzs

Sziasztok!

Ma kamaszkorom legfőbb vágyáról, a Stargazer fekete rúzsáról szeretnék írni. Ismerős az érzés, mikor valamire nagyon vágytok, és mikor megszerzitek/eléritek, valahogy már nem is annyira értitek, hogy miért akartátok ennyire elérni? Na ez a rúzs pont ilyen...Évekig vágytam rá, aztán évekig vártam a bejegyzéssel, mert az az igazság, hogy nem a legjobb minőségű rúzsról van szó...Persze, mikor kinéztem, illetve mikor képbe került, a "nagy márkák" fekete rúzsai még sehol se voltak, illetve drogériás viszonylatokban is lehetetlen volt merészebb árnyalatokhoz jutni...
pofátlan módon lenyúltam a három évvel ezelőtt készített képemet...xD
És, hogy magamat idézzem: wíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí....Tudjátok...10 évvel ezelőtt...ez a rúzs volt az egyik "sminkálmom"...Hét év vágyakozás után pedig beszereztem, és három éve várja, hogy valamit írjak róla...Igen, tíz év...és szintén három évvel ezelőtti magamat idézve: "Tudom, hogy van jobb fedésű, jobb minőségű extrém rúzs is, de ő volt az első, amin megakadt a szemem."
Legszívesebben ennyit tennék hozzá az egész bejegyzéshez, megosztanám mellé a képeket, ééés elköszönnék...
...de úgy érzem ezt nem tehetem meg, szóval itt az idő, hogy a szörnyű valóság ismételten álmokat romboljon...
A csomagolása gagyi, az enyémnek laza a tekerőkéje, így a rúzs belecsúszik a kupakba, ha "fejreállítjuk", a kupak egyébként lejár róla, mert túl laza. A termék egy nagyon kellemes állagú, szépen sikló, de nem túl jó fedésű, nem elég intenzív valami, ami mindent összefog, és szörnyen gyorsan és szörnyen rondán kopik, illetve lecsúszik az ember ajkáról. Szárítani nem szárít.
Igen, még a kézfejemen rajzolt színminta is maszatolódni kezdett úgy, hogy hozzá se értem...és ha még nem lenne elég szörnyű a látvány, így néz ki felkenve:
Ezen a képen egyébként a lehető legjobb oldalát mutatja a rúzs - mint az ékszerem mutatja, újra készítettem a képet egy évvel később - vagyis eredetileg frissen akartam tesztet közzétenni róla, de szerencsére lassú vagyok, így volt lehetőségem később új képet csinálni, amin sokkal precízebben sikerült eloszlatnom a terméket, bár így is az ajkam alatt van...

De, hogy valami pozitívval zárjam: nem reménytelen! A sleek eau lala liner noir árnyalatára kenve remekül működik, bár ezt sokkal inkább a sleek termékének köszönhetjük, mert az önmagában is remekül működik, csak így...rá lehet kenegetni ezt is, és olyan, mintha nem lenne pocsék termék...xD
(Teszt a Sleek eau lala Noir szemceruzájáról ITT - bár hozzátenném, hogy az enyém elég megviselt, az új termékek ennél jobban működnek...xD)

Csak hogy tisztázzam valamennyire a márkát: rengeteg nagyszerű termékük van, a hajszínezőjük kiváló (SŐT...rajongója vagyok a hajszínezőjüknek), a fehér alapozójuknak is rajongója vagyok, a jumbo géles szemceruzáikat is kedvelem, a szemhéjpúderükre meg szavak sincsenek - hamarosan lesz egyről teszt a blogon is.

Ami a rúzst illeti...én szeretem...10 éven keresztül kitartottam mellette, és most csak annyit tudok mondani, hogy a képek önmagukért beszélnek, és javaslom az OCC, NYX és Manic Panic termékeket helyette...(Előbbiből én sötét zöldet szeretnék beszerezni, a NYX-től szeretnék feketét is, utóbbiból pedig egy hordható - sötét bordó - színt szeretnék beszerezni, de az ár-minőség arány remek ezeknél a termékeknél, összehasonlításban simán lekörözik a Stargazer rúzsát, és van fekete mindnek a kínálatában...Ha meg csak szórakozni akartok, akkor beszerezhetitek inkább az essence fekete rúzsát, aminek jóval kellemesebb és könnyebben kezelhető állaga van, mint ennek, és olcsóbb is.)

Ti melyik márkák fekete rúzsát próbáltátok? Van olyan sminkterméketek, amiért nagyon sokáig csorgattátok a nyálatok, aztán a gyakorlatban mégse teljesített a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)