2014. október 31., péntek

On the catwalk

Sziasztok! :)
Így a hét lezárásaként (a hétvégém a rokonozással és a temetőkkel fog telni, nem biztos, hogy lesz időm írni) egy csodálatos terméket szeretnék megmutatni! Essence rúzsom eddig sose volt, de a vizsgám után gondoltam meglepem magam eggyel, és milyen jól tettem, hogy tényleg rúzst vettem, nem körömlakkot!!! Ja igen, és essünk túl a rossz híren (titeket annyira nem érint, engem megvisel), azzal, hogy még ezt a rúzst is élesben használtam teljesen tönkretettem az ajkamat, szóval most egy darabig nem rúzsozhatok (ajakápolók és szájfények, hello! mert azért az ajakápolás kell, a szájfény pedig egy ragacsos védőrétegként bevált már jó párszor az ajkamon lévő sebekre), mert nagyon rosszul nézne ki, meg beleülne a sebbe, ami nem egy kellemes érzés...pedig annyi szépség várja, hogy viseljem őket, vagy önbizalmat adjanak nekem (ja kéne keresnem egy új függőséget, tudom, de a b-terv teljesen megszűnt létezni, szóval maradtak a rúzsok...de még így is jobb, mintha macskákat gyűjtenék, nem? Rúzsos néni leszek...macskás néni helyett...úgyis vannak árnyalatok, amik érettebb embereken jobban mutatnak...meg úgyis van annyi rúzsom, hogy kitart jó darabig...mérsékelnem kéne a dolgokat, de úgy imádom őket...). Mondjuk ez a blogot egyáltalán nem érinti ugyanis szerencsére még van vázlatom rúzsról is, de "sajnos" a blogon kívül is van életem, és ott hanyagolnom kell a kicsikéimet...kíváncsi vagyok, meddig fogom bírni...xD (szerintem egy napig max...meztelennek érzem magam nélkülük...)
Vissza a témához: az essence tartós rúzsának címben szereplő árnyalatáról írnék nektek...kezdem a csomagolással, ami szerintem eszméletlenül helyes! Matt fekete, rajta egy a rúzs színével megegyező gyűrű, nem tudom szerintem olyan elegáns - főleg, ha azt vesszük, hogy 850 forintba kerül...nagyon igényes, imádom! A kupak masszív, nagyon jól zár, de nem kell feszegetni, táskába is simán mehet!
Na ezen a képen konkrétan semmi nem látszik a színéből, köszi fényképezőgépem, de legalább a többin fog látszani...
Szóval maga a termék egy nagyon kellemes illatú, krémes rúzs, ami elég szépen pigmentált, nem olyan hű de erős, de nagyon szép egy rétegben is, és szépen építhető, kellemesen siklik, könnyen lehet eloszlatni, egyenletesen fed, és nagyon kényelmes viselet...A színét...nem nagyon tudom meghatározni, különleges, őszi színe van, leginkább pirosas sötét rózsaszínnek mondanám (mondjuk az ajkaimon messziről ez nekem még a természetes kategóriába esik, mivel sötét bordó és élénk piros rúzsokhoz vagyok inkább szokva...), csodálatos fényes végeredménnyel.
Egyébként nagyon jó kis termék, kellemes csalódás volt nekem - az essence "sima" rúzsainak teszterjeit végignézve, valamint a trendkiadásaik rúzsait végig húzgálva a karomon elég sok kétségem volt a márkával szemben rúzsügyileg - bár a tartóssága nem kiemelkedő, teljesen átlagos...Szépen, egyenletesen kopik, nem mászkál el, nem ül bele a ráncokba (se a repedésekbe, ezen meglepődtem), kicsit hidratál is (egyik legkényelmesebb rúzsom, pedig elég sok van...); evés-ivás mondjuk teljesen ki fog rajta, de az összes többi kellemes tulajdonsága pótol érte...
Próbáltam megfogni a sok apró csillámot, amik a fényességét adják...ezek a csillámok olyan aprócskák, hogy egyáltalán nem lehet érezni őket, sőt igazából még látni se lehet, hogy csillámos a rúzs, de nagyon szép fényt ad...

Az első képen jobban látszik szerintem a valódi színe, a második képnél inkább a csillámokra vadásztam (vagyis forogtam a fürdőszobában, hogy olyan fényviszonyokat teremtsek, hogy látszódjanak a csillámok...na ez nem sikerült), de mint láthatjátok, egyáltalán nem zavaróak...:)


Ti szeretitek az essence rúzsait? :)
Legyen nagy rúzs összefoglaló posztom? :) (jó mondjuk amúgy is lesz előbb-utóbb, de ha érdekel titeket a gyűjteményem, előrébb hozom...és amint rendbe tettem a kamerát jelentkezek a szépségeimmel...bár mivel újra kezdődik az iskola nincs kizárva, hogy ez csak téli szünetben lesz így is)
Kellemes hétvégét nektek! :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a rúzs és jól áll neked. *.* A csillámok mennyire érezhetőek? Azt nagyon nem bírom amikor szinte karistolnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csillámokat azért emeltem ki, mert szép fényt adnak, de egyáltalán nem érezni őket (nem olyan, mint az avonos rúzsok szoktak lenni pl, na azoknak a csillámjaik felérnek egy-egy ajakradírozással...)

      Törlés
  2. Szép a színe, de a csillámok most valahogy nem vonzanak benne. Érdekes módon rúzsok terén most a csillámmentesek kezdenek jobban megtetszeni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a szaténosokat szeretem a legjobban mostanában...nem tudom miért...a csillámokat nem bírom (bár itt nem zavartak), a matt meg csak szép ajkakon mutat jól (amihez nekem még gyógyulnom kell)...:/
      De egyébként teljesen megértem, én nekem nyáron volt matt-mániám...Még jó, hogy korábban már vásárolgattam rúzsokat meg mintákat, így nem kellett költenem rájuk...:D (vagyis nyáron már nem)

      Törlés

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)