2017. május 28., vasárnap

Májusi Pixibag (2017)

Sziasztok!

A mai bejegyzés a beadandóm helyett íródik - ma estig kéne öt oldalt összehoznom még - szóval nagyon rövid lesz. És igen, megint bebageztem...pedig nem akartam, de olyan cuki volt a neszeszer.
Hatalmas kaktuszgyűjtő voltam annak idején...rengeteg kaktuszom volt, imádtam őket, volt amelyik ki is virágzott...a többi meg kirohadt és kiszáradt felváltva...az átültetés kegyetlen volt, de alapjáraton nagyon kedvelem a kaktuszokat, nagyon kedves kis élőlények (annak ellenére, hogy mindenki szerint undok szúrós kis dögök). Most már nincs kaktuszom - sajnos nem éltek túl - viszont van egy cuki kaktuszos neszeszerem...Egyébként fehér alapon sötét zöld a minta, és az enyém kivétel után öt perccel már koszos volt, szóval a fehér talán nem a legjobb választás.
háttérben az öreg laptop és a tanulós cuccaim
Ami a benne lévő termékeket illeti, elég gyenge lett a felhozatal. Árban kijön, de maga az összeállítás nem lett túl jó szerintem.
Kezdjük a Batiste szárazsamponjaival, amikből az Original és a Cherry is belekerült a szütyőbe, ezek utazóméretűek, nagyon praktikusnak tartom őket. És megragadom az alkalmat, hogy mindenkinek elmondjam: NE HIGGYETEK A PINKPANDÁNAK! Jó bölcsészhez méltóan mindent kellő mértékű szkepszissel fogadok, így mikor kerestem a szárazsamponomat, és a Pinkpandán rátaláltam erre, természetesen utánanéztem...a külföldi blogokra és fórumokra építve a márka NEM ÁLLATKÍSÉRLETMENTES. A pinkpandán kapható, írtam nekik e-mailt, hogy mit óhajtanak tenni ezzel a dologgal, le lettem rázva...szóval ennyit erről. A lényeg röviden, hogy  márka nagyon állatkísérletmentes, egészen addig bőszen állítják a dolgot, amíg szóba nem kerül Kína...A kínai piacot mély hallgatás övezi, és némi mismásolás után cég által titkosított információként könyvelik el a dolgot...Az ilyen cégeket undorítónak tartom...A Pupával is ez volt a bajom, és ezzel a céggel is ez a bajom, ha tesztelnek mondják el, ha nem tesztelnek, akkor meg szépen mondják azt, hogy "nem, nem áruljuk a termékeinket Kínában". Ugyanis mindenhol ezen a kérdésen vérzett el a márka...És innentől még ha tényleg állatkísérletmentesek is véletlenül, akkor se óhajtom támogatni őket, mert fontos információkat hallgatnak el a vásárlóik elől...ami egyáltalán nem fenyegetné a céget se, ha kitudódna...nem a titkos receptet akarják tudni az emberek...A termékekre visszatérve: nyaralni el fogom hordani magammal, a márka iránti ellenszenvem nem fogja befolyásolni a véleményemet, de nem különösebben érdekel az egész...
A nivea care krémből van egy mintám is, nagyon gyorsan beszívódik, kellemesen hidratál, klasszikus nivea illata van, de kicsit enyhébb. Remek multifunkciós hidratáló krém a kevésbé száraz bőrűeknek.
A borotalco fresh tusfürdőnek nagyanyám illata van, ami szerintem cseppet se friss...Kicsit kétkedve fogadtam a dolgot, ugyanis tusfürdőre nagyon nincs szükségem - nem annyira régen vettem egy csomót, meg amúgy sincs xD - illetve tusfürdőt kapni az ilyen csomagokban szerintem unalmas...Vagyis ha habállagú lenne vagy testradírzós vagy bármi, de egy sima tusfürdő?
A parfümről sehol nem találtam semmit, így az is nagyon gyanús volt...Az illata nem vészes, nem vagyok benne biztos, hogy szeretem-e, a csomagolás viszont szörnyen gagyi...az enyémnek a kupakja nem zár egyáltalán, és nem tudom...zavar, hogy semmit nem tudok róla.
Az utolsó termék pedig a Sally Hansen Red eye árnyalatú körömlakkja, aminek elképesztő színe van, és nagyon örültem neki...
...amíg ki nem próbáltam...Az állaga szörnyű, az ecsete kényelmetlen számomra, nem tudok körmön belül maradni, a bőrömről lehetetlen lekaparni a lakkot acetonos lemosóval is, a körmöm végéről pedig 10 órán belül lepattant...és összesen másfél órát vártam egy rétegre, hogy megszáradjon, ami eléggé áttetsző és nem fed eléggé...

Összességében a csomag legjobb része a neszeszer volt, de a nivea krémnek is örülök még mindig, illetve az utazóméretű szárazsamponoknak, mert szeretem az utazóméretű dolgokat...

Ti megszereztétek? Nektek hogy tetszik? :D
Jó pihenést mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)