2016. október 12., szerda

Szülinapi Pixibox (2016. október)

Sziasztok! :)

A mai bejegyzésben az októberi - szülinapi - pixi tartalmát szeretném nektek megmutatni. Az az igazság, hogy a szeptemberi bag nem igazán varázsolt el, így nem túl nagy reményekkel, de nagyon kíváncsian vágtam bele a rendelgetésbe...Mostanában eléggé összefolynak a napok, az időpontok, a dátumok, a határidők, szóval szerda reggel az SMS után jutott csak eszembe, hogy ja én ezt megrendeltem...Sajnos a fényképezőgépem úgy gondolta, hogy mókás dolog nem fókuszálni, kikapcsolni fényképezés közben, illetve a fényszűrőt elállítgatni, így a képek egy része nem igazán lett jó minőségű...
Ez maga a dobozka, 5990 forintba kerül, kicsit lehet drága zsákbamacskához képest, de a márkák nagyon ígéretesnek tűntek, illetve maga a dobozka is nagyon tetszetős...
...akinek mégse felel meg, annak két levélnyi matrica áll rendelkezésére, hogy a saját egyedi dobozkáját létrehozhassa...Kicsit sajnálom, hogy a matricákat nekünk kell körbevágni, nem lehet "kipattintani" a helyükről, de igazán aranyos elképzelésnek tartom, szóval nem rónám fel nekik...Az egyik táblán szülinapi kellékek (torta, sapi, lufi, pezsgő, stb), a másikon pedig sminkeléshez szükséges dolgok (spirál, ecset, körömlakk, rúzs, stb) találhatóak.
Ezenkívül kaptunk egy kupont, amivel kedvezményesen vehetjük igénybe a Drava Hotel bizonyos szolgáltatásait, illetve egy olyat, amivel kedvezményesen vásárolhatunk a Marionnaud parfümériákban, illetve online is.
Továbbá lapult egy Piximagazin is a dobozban, amit bár "tele tanáccsal" címszóval adtak hozzá, szerintem csak egy reklámújság, különösebben értékes vagy hasznosítható információval nem szolgál, de szép színes legalább, én szeretek reklámújságokat is nézegetni. :D
Itt egy csoportkép a dobozban lapuló termékekről, egész jól megpakolták a dobozunkat a Pixik. :)
És nézzük meg közelebbről is a termékeket.
Először a teljes kiszerelésű termékekre vessünk egy közelebbi pillantást.
Az uriage silky body testápoló tej termálvíz, hyaluronsav és shea vaj tartalmával bársonyosan puha és hidratált bőrt valamint gyors felszívódást ígér. Kíváncsi leszek erre a termékre, bár elég sok testápolóm van, így kétlem, hogy a közel jövőben sort kerítek erre is...Egyébként a képen annyira nem látszik, de a kupak egy perforált műanyag fóliával van lezárva, ami külön szimpatikus nekem - szeretem a biztonsági csomagolásos termékeket. :)
A Marionnaud smink ecsetek közül nekem a "21" jutott, aminek nagyon örülök, ugyanis ilyen ecsetet pont venni akartam (füstösítő ecset, az enyémnek már nem sok szála maradt), szóval nem csak a három lehetőség közül a legjobb, hanem tényleg hiánypótló termékről van szó. Nagyon tetszik a külleme is, olyan egyszerű, szép ecsetke (pl az essence pasztell-virágos ecseteinek a külsejét nem igazán kedvelem), szóval kíváncsi leszek rá. :)
A Revlon termékek közül nekem szempillaspirál jutott...Ez a "sima" Grow Luscious, a 003-as blackened brown árnyalatban. Egyrészt örültem neki, hogy nem az ajakvajból kaptam (abból megvan az az árnyalat, amit kinéztem magamnak, a többi nem tetszett), másrészt teljesen biztos vagyok benne, hogy rajtam ez a termék nem fog látszani...Túl erős színe van a pilláimnak (is), és tapasztalataim szerint a barna spirálok meg se kottyannak neki...Vagyis szó szerint nem látszanak rajta, a hajfestésnél még megértettem, hogy ledobja a festéket a hajam, de a szempillaspirálnak külön rétegként kéne a pillákra épülnie, nem? Mindenesetre remélem valamit fog csinálni a pilláimmal, és akkor spirál alapnak el tudom használni. 
Következőként a kis kiszerelésű termékekről szeretnék beszélni.
A Clinique superdefence hidratáló krémből nekem a nappali verzió jutott, ami SPF 20-at is tartalmaz, bár arcápoló krémem is van bőven, örülök neki, ugyanis arckrémből sose elég...A csomagolás is nagyon tetszik, szeretem a zöld színt, illetve van valami kielégítő a dobozos termékek dobozának kidobásában (vagyis az az érzés, hogy igen, ezt is elkezdtem használni, amikor megválok a dobozoktól az mindig felvidít, olyan, mintha "haladnék" a termékkel, ennél már csak az üres flakonok kidobálása a felemelőbb érzés :)).
Két mini Eucerin terméket is rejtett a doboz, az egyik egy tusoló olaj, a másik pedig egy testápoló. Ezek 20-20 ml terméket tartalmaznak, ami elég kis mennyiség, és örülök is neki, mert az egyik novemberig, a másik meg decemberig jó, és így hónap végéig van esélyem elhasználni mindkettőt - mielőtt megromlanak...Kíváncsi vagyok rájuk is, bár kicsit furcsállom, hogy ilyen közeli lejáratú termékek lapultak a dobozban. 
És a végére hagytam a mintákat.
A Paco Rabanne 1 million privé illetve lady million privé parfümök másfél ml-es, szórófejes mintái voltak a dobozban. Mindkettőt kipróbáltam - magamon, bőrön jobban kijönnek az illatok, mint papíron - elég erőteljesek, és nem tudtam lezuhanyozni se őket...A férfi illat kicsit kesernyés, a szegfűs sör/forralt bor illatot érzem ki belőle, habár a lapon megmagyarázzák, hogy egyik sincs benne, és igazából ez egy elegáns, néha könnyelmű, mindig extrém férfiakhoz illő illat. A női kölni szagú...A leírás alapján igazán jól hangzik, viszont bőrön borzasztó.
A Schwarzkopf kétfázisú hajszéruma nem a dobozban volt, hanem a pixi magazinból esett ki, így magyar leírást egyáltalán nem találtam hozzá (a hátán sincs). Ki fogom próbálni ezt is, kíváncsi vagyok, mennyivel jobb, mint azok a termékek, amiket használok/használtam.
A Clinique pep-start arckrém minta szintén SPF 20-at tartalmaz és szintén a magazinból esett ki...Gondolkodom rajta, hogy el kéne használni az összes arckrém mintámat, mert kezdenek felhalmozódni, és igazából ez volt az egyetlen gondolatom ezzel a termékkel kapcsolatban, kíváncsi leszek milyen. :)

Tehát ezek voltak a négy éves pixi dobozban...
Ti megszereztétek? Nektek miket rejtett? Hogy tetszik? :)

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)