2014. június 13., péntek

Tea Rose

Sziasztok!
Péntek 13.-i szerencsehozó (időzített) posztomat láthatjátok...:)
Ma egy gyönyörű rúzsceruza tesztet hoztam nektek...Az elf márka termékeihez nagyon olcsón lehet hozzájutni, és tapasztalataim szerint elég kellemes minőségük van, a "Matte Lip Color" nevezetű vastagabb méretű, automata rúzsceruza egy határozottan jó minőségű termék...Kontúrozni, egész ajkat befesteni...Nagyon szépen fed, egyenletesen kopik, bár lehetne picit tartósabb azért...de nézzük meg közelebbről, miről is beszélek.
A csomagolása egyszerű matt fekete, a kupakja gagyi hatású, de nagyon jól zár...A termék neve fehér betűkkel van feltüntetve rajta, ezen kívül semmilyen információt nem ad (persze egy papír dobozban küldték, amin minden fontos dolog le volt írva). Az alján a termékkel megegyező színű sáv fut, és a legalján a termék árnyalata van egy kis matricán...Ez az egyszerű csomagolás egyébként nekem nagyon bejön, bár ujjlenyomat gyűjtős ez is, szerintem egész szép, olyan klasszikus...
Imádlak macro a fényképezőmön, pont jó helyre fókuszáltál...Ez a hegye a terméknek, ami nincs kicsavarva, hanem picit kicsúszik magától...Használat közben nem mocorog, de ha nincs odanyomva semmihez, megesik...Egyébként egy gyönyörű, természetes, és teljesen matt rózsaszín, krémes állagú, könnyen eldolgozható termékről van szó...és én külön imádom, hogy csavarható (ajak és szem termékeknél is ezeket tartom kényelmesebbnek, mert nem kell folyton faragni).
Ajkakon ennél azért intenzívebb színe van, bár messziről is nagyon természetes hatású, azért látszik, hogy van ott valami...Nem hittem, hogy én valaha rózsaszín sminktermékekre fogok vágyni (előző szerzeményes bejegyzésemben is ott volt ugye az új rózsaszín rúzsom), de rájöttem, hogy a rózsaszín bizonyos árnyalatai nagyon is jól tudnak mutatni, még rajtam is...Bár továbbra se szeretem a rózsaszínt, sajnos a piros-bordó rúzsok között sokkal nehezebb megfelelő árnyalatot találni, és amúgy is, egy ilyen színnek ki tud ellenállni?!


make-up plaza oldalán 1200 forintért lehet megvenni, én is innen rendeltem, szerintem nagyon megbízható oldal, és mindenre egy rahedli bubis-fóliát tesznek, szóval a termékek (mint ez is) egyben érkeznek meg a rendelőhöz....

Ti szeretitek az elf márkát? Milyen tapasztalataitok van vele?
2 megjegyzés:

 1. Szép ez a szín, de rajtad még szívesebben látnám :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most kivételesen nem elfelejtettem képet csinálni róla, hanem sebes a szám, és a matt dolgok nagyon szépen kiemelik az ilyesmit...(egyébként már tudom azt is, hogy milyen sminkhez lenne tökéletes...vagyis lesz majd)
   Egyébként kedden ez volt rajtam iskolában is, szóval "élesben" már bizonyított...(Aztán kilakkoztam a körmömet pirosra, ahhoz meg sehogy se tudtam rávenni magamat, hogy rózsaszín rúzst használjak...azóta meg szétrágtam a számat...éljen az év vége, és az, hogy nekem még másfél hétig az iskolával kell foglalkoznom...-.-)

   Törlés

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)