2018. január 12., péntek

Kiegészítő kívánságlista

Sziasztok!

Most megint egy kívánságlistával jöttem, mivel ez igényli a legkevesebb agykapacitást - vizsgaidőszak van, felújítunk, nézzétek el. Ezúttal viszont olyan dolgok kerülnek a listára, amikből nincsen rémes készletem itthon, és elég kicsi a valószínűsége, hogy valaha megszerzem őket...Ezúttal cipőkre/táskákra, hasonló dolgokra kerestem, mert néha jót tesz az embernek, ha tanulás közben (khmm helyett) olyan cipőkkel sajdítja a szívét, amiket soha nem fog tudni megfizetni...Illetve a listán nem feltétlen teljesen praktikus dolgok szerepelnek, sokkal inkább a "fel szeretném dobni az öltözködésemet", vagy "különleges alkalmakra tartogatom" típusú termékek kerültek rá, hiszen már megvannak a biztos minden évben elhasználok egyet cipőim, amiket MINDIG újraveszek (tudjátok, olyan jó minőség, hisz három hónap alatt hordhatatlan lesz), és amikben általában végigfutom az adott évszakot...Unalmas...Szeretnék valami kis "pluszt", szeretnék az az ember lenni, aki váltogatja a cipőit, nem tavasszal felveszi a tornacsukáját, és ősszel leszakad róla - igaz történet, szó szerint minden ősszel kukás lesz a tavaszi cipőm, mert több, mint félévig megállás nélkül hordom, általában elteszem következő évre játszós (nem baj, ha szétrágja a nyúl) cipőnek őket, de már nem hordom. Egyébként most a nagy ruha szelektálás folyamán hét (7) pár cipőtől váltam meg (nem akarjátok tudni, hogy milyen állapotban van, és így is két kukásat tartottam meg, mondván, hogy kidobom őket, ha lesz újabb), szóval nem gondolnám, hogy annyira sok cipőm van. :D
Ezúttal is linkekkel érhetitek el a kívánságlistám darabjait, mindegyik a márka hivatalos honlapjára fog vezetni, teljesen biztonságosak. :)

Killstar Hell-o Platform Bootie
Talán ennek a megszerzéséhez állok a legközelebb, ugyanis már eldöntöttem, hogy amint lesz elég pénzem rá, úgy, hogy ne hiányozzon az ára sehonnan, megrendelem. Külföldön most éppen le van árazva, de nem hiszek az országok közti szállításban - illetve a vám és adó valószínűleg annyit nyomna még rá, hogy nem is igazán éri meg külföldről berendelni, vagy legalább annyiba kerülne, mintha itthon venném meg viszont eladóktól.
Ez a cipő egyébként szerelem lett első látásra, mivel nagyon alacsony vagyok, kimondottan hívogató az a 15 centis sarok, és mivel általában nem tudok magassarkúban járni (el lehet szokni tőle, emlékszem azokra az időkre, mikor nyolc centis sarokkal kiteleltem...évekig...de amióta vezetek, azóta nem igazán hordok magassarkút xD), a platform kimondottan nagy segítségnek tűnik...Illetve úgy egyáltalán szeretem a platform cipőket, bár még semmi ilyenem nem volt, szóval biztos vagyok benne, hogy a próbaköröm közben kitörném a nyakamat, vagy legalábbis tele lennék lila foltokkal. Egyébként nagyon megtetszett a sarka is, mert olyan "különleges" - más összhatásnál valószínűleg rondának nevezném, de itt csak egy gyönyörű cipő masszív támasztékát látom benne. Hasonló stílusú cipőm egyébként gyakran volt - nyilván kisebb (jóval kisebb) platformmal és sarokkal, és ennyi pénzért valószínűleg úgy vigyáznék rá, mint a nem tudom mire, de azért alkalmakkor szerintem vinné a prímet...Illetve végre normális ember magasságú lehetnék...Azt hiszem ez a legjobb dolog abban, ha az ember alacsony...Természetesen vegán termékről van szó.
ITT tekinthetitek meg.

Killstar Wicca Flats
Igazából ez is egy eléggé közeli "álom", ugyanis csak az tart távol tőle, hogy nincs a méretemben...
Évek óta keresek normális nyári cipőt, idén viszont rávettem magam, hogy - az egyébként teljesen szétszakadozott, lerúgott - cipőcskémtől megszabaduljak, viszont most nincs semmim nyárra...Vagyis van balerinám, de rajtam azok nem hosszú életűek, mert iszonyatosan torkos a lábam, gyorsan "kinyújtom" őket, aztán esnek le rólam...Éppen ezért mindenképp valami pántos, lábfejet fogó "balerinát" szerettem volna, amiben tudok vezetni, akár futni is, vagy bármit, és nem kell fűznöm, ha úgy van elegánsabb helyre is mehetek benne - kocsival is akár. Erre esett a választásom, bár a spirituális dolgokban továbbra se hiszek, hogy őszinte legyek a lábfején lévő csillagra csak rengeteg fantáziával és jó szándékkal mondhatjuk, hogy csillag, így egy "bizbaszos pántos" cipőnek fogom fel a dolgot - öt éve keresek cipőt, ez az első azóta, ami megfelelne a célnak, nem fogok lemondani "spirituális okokból" róla...és valószínűleg amúgy senkinek nem is tűnne fel, szóval nem kéne hosszú beszélgetésekbe elegyedni arról, hogy hogy működik a mágia...talán...Őszintén szólva jobban aggaszt az, hogy fehérségem ellenére szörnyen gyorsan barnulok, és hülyén nézne ki, ha ennek a cipőnek a nyoma "égne" a bőrömbe...Szintén vegán termékről van szó.
ITT találjátok.

Demonia Charade-05
Ez egy igazán ARANYOS kis cipellőcske, amit azt hiszem bármilyen élethelyzetben el tudnék képzelni, kényelmesnek tűnik, és őszintén szólva valami olyasmire hasonlít, amit kis koromban viseltem, és bár csak gyártanának belőle felnőttet is...Feltűnés nélkül magasabb lehetnék, és még mindig tudnám normálisan használni a lábaimat, szintén elegáns alkalmakra, és akár a hétköznapokra is el tudnám képzelni, teljesen egyszerű kis jószág. Műbőr.
Itt csak az Attitude Clothing UK oldalát találtam - ítéltem - megbízhatónak, így ez a LINK odavezet - mivel eredetileg mindenhol a hivatalos oldalt akartam feltüntetni, gondoltam jelzem.

KMM 10 soros acélbetétes bakancs
A kicsit orrsérült Shelly's Rangers és a még csodálatos állapotban lévő (20 soros) Steel hiába várakozik a szobámban...Vagyis a Shelly's-t valszeg többet nem hordom, elég kárt tettem már benne, Ádikámat befűzni pedig több, mint húsz perc (nem viccelek xD). Szóval kinéztem az "utódot", amit gyorsan fel tudok kapni, egyben is van, és nagyon jól néz ki...Oké, ezen vitázhatunk, én imádom az acélbetétes bakancsokat, akkor is, ha kicsit sem praktikusak, akkor is, ha az első héten azt kívánja az ember, hogy bár levágnák a lábát, de nekem tetszik...Bár általában a Steel-re esküszöm, formailag mindenképp - a mások által nagy bunkó orrnak nevezett orrocska és a "béna" varrás megfogott, viszont van egy kis eszmei eltérésem a márka szellemiségével...Az egyetlen oka, hogy erre a márkára szavazok a Steel-lel (vagy bármivel) szemben az az, hogy ez a bakancs teljesen vegán...(Akit érdekel a Shelly's kilenc éve van nálam, a Steel pedig hét - nem különösebben figyeltem az összetevőkre, plusz annyi balhé volt a Steel körül, hogy igazi bőr-e, hogy értelme se lett volna.)
Mivel itt a hivatalos oldal teljesen hasznavehetetlennek tűnt, ezúttal a Metalshop oldalára látogathattok - miután írtam, hogy igyekszem hivatalos oldalakra irányítani titeket...Mindenesetre innen réééégen (nagyon régen) már rendeltem, szóval megbízható oldal szintén. ITT van ez a vegán betkós csoda. :)

Hades Predator
Bemutatom ÁLMAIM cipőjét, az új plátói szerelmem...A nyitott orrú is tetszett, de ez...H-I-H-E-T-E-T-L-E-N! Ez az a cipő, amit évekkel ezelőtt megláttam, és azóta próbáltam rájönni, hogy kinek köszönhető egy ilyen gyönyörűség...Aztán megtaláltam a márkát, megtaláltam a cipellőt, és...wow...A 110 dolláros ár még nem is tűnik rossznak érte, viszont az a 80 dolláros szállítás kimondottan szíven ütött, szóval valószínűleg ez lesz az első (két-három) fizetésem sorsa...Ez a cipő egyszerűen olyan, hogy nagyjából pizsamát is vehet fel hozzá az ember, mert MINDENKI úgyis csak a cipőt fogja bámulni...Bár leginkább a sarkába szerettem bele, a platformon lévő tüskék is kimondottan hívogatóak (híres utolsó mondatok?). Maga a cipő mondjuk teljesen sima körömcipőnek tűnhet felülről, de a sarok és a talp nagyon extrém - külsőre. Azt hiszem egy ilyenben még járni is tudnék - nem tűnik ijesztőnek a platform mérete. Természetesen a feketére csorgatom a nyálamat, egy ilyen mellett az összes körömcipőmet kidobhatnám nagyjából, mert valószínűleg minden alkalmat megragadnék, hogy rajtam legyen (mármint...csak alkalmakat, minden napi cipőnek kicsit erős húzás lenne...nem is feltétlen a külseje miatt, csupán úgy elvesztené a különlegességét - meg a minden napokban nem hordok magassarkút, lásd fentebb). Természetesen ő is vegán.
ITT találjátok, sajnos a feketéről pont nincs kép, de azért a piros is szép - és nem nehéz elképzelni feketében gondolom...:D

Hades Ripley
Mint írtam...a nyitott orrú is tetszett/tetszik, igazából fejben már elneveztem megcsonkított ragadozónak (ugyanazok a tüsik, ugyanaz a csonti sarok)...Viszont praktikusságát tekintve mindenképp a Ragadozóra szavaznék...DE nagyon vágyok egy nyitott orrú magassarkúra, és igazából, ha valaki viszont eladó behozná piciny kis országunkba, mindenképp beszerezném ezt is (szintén feketében és természetesen akkor, mikor az anyagiak úgy alakulnak - annak idején össze tudtam bakancsra spórolni az árát, ha meghúzom magam, nem lehetetlen). Bár az előbbire rá fogom szánni, ha lesz olyan sok pénzem az árát és a szállítás+adók árát, ezért nagyon sajnálnám kifizetni a postaköltséget, adókat, meg mindent, szóval ő csak feltételesen került a listára, valószínűleg meg se venném - így nem éri meg, ha lehetne nálunk kapni, javulna a helyzet. Bár nagyon egyedi darab lenne a "kollekciómban", hisz nyitott orrú cipőm egyáltalán nincs és azt hiszem minőségi egyedi darabnak megérné az árát...Vagyis szállítási költség nélkül, nyilván...Azért ideteszem, hogy csorogjon a ti nyálatok is erre a csodára! Szintén vegán. :)
ITT lelitek.

H&M magastalpú szaténszandál
Vágyok egy nyitott orrú cipőre már egy ideje...nyilván szintén elegánsabb helyekre...Általában rettegnék a szaténtól, viszont ha csak "ünneplősnek" szerzem be, akkor gondolom belefér az is, ennyi idő alatt csak nem teszem tönkre - vagy de, kimondottan jó vagyok az ilyesmiben. Ez a cipő azért tetszett meg, mert a talpa és a sarka úgy kapcsolódik egymáshoz, mintha egy alagút lenne, és bár eléggé ormótlan (anya szavaival élve xD), felvéve bízzatok bennem, jól (jobban?) néz ki! Illetve tíz centit nőhetek, és kimondottan szép lenne valami sötét lábujj körömmel is...Az egyetlen problémám a nyitott orrú cipőkkel, hogy KI NEM ÁLLHATOM azt az érzést, mikor a mezítelen talpam PLACCSOG a cipőn...szóval nem tudom, hogy talpbetét/harisnya nélkül hogy bírnám ki, illetve hogy az említetteket hogy varázsoljam bele az összhatás rombolása nélkül...De ez egy másik probléma, most drágább cipőre gyűjtök, és ha szerencsém van, akkor ezt elviszik, mire idejutnék - vagy leárazzák, vagy lesz rá kuponom...xD
ITT nézhetitek meg.

H&M magas talpú bokacsizma
Hogy lesz öngyilkos a szőke nő? Leugrik a cipőjéről...hahaha...eskü erre készülök...xD
Szóval újabb "képtelenség benne járni csoda", nem értem miért vonzódok ennyire mindenhez, ami életveszélyes, és ami a legkevésbé sem illeszthető be a rohanó (gyakran szó szerint, mert mindig késésben vagyok xD) mindennapjaimba...A sarka mindenesetre elég masszívnak tűnik ahhoz, hogy kibírja az én elefántlépteimet is - anya szerint egyszer az emeletről a pincéig fogok beszakadni, úgy döng alattam a padló - és olyan "sima", és mégis olyan "feltűnő", 11,5 centit nőhetnék vele, ha megtanulnék benne járni, még a minden napokra is el tudnám képzelni magamon - na jó, sokkal inkább, ha megtanulnék benne FUTNI és vezetni, de stílusát tekintve tök jól be tudnám illeszteni...Műbőr.
ITT bújkál! ;)

Banned Bat Backpack
Beszélgessünk egy kicsit arról, hogy ez vajon alliteráció vagy nyelvtörő? Mondjátok ki ötször egymás után gyorsan! Ne csaljatok! :P
Egyébként ezt majd megveszem, amint lesz rá pénzem - ismét xD nehéz úgy gyűjteni, ha az ember minden szarra elszórja a pénzét. xD
Az igazság az, hogy nagyon régóta keresek hátitatyót - na jó, csak két éve, a cipőkhöz képest ez még új ötlet - viszont sose láttam semmit, ami tetszene...Aztán megláttam ezt...Bár lehet kicsi lesz - disznólopóm van, ahhoz képest minden kicsi és azt is telepakolom - de annyira aranyos...A szárnyacskái leszerelhetőek, és bármit fel lehetne dobni vele szerintem - mármint bármilyen összeállítást, akár elegáns, akár mindennapi. Mivel táskám kevés van, úgy érzem kimondottan kihasználható darab is lenne, szerintem nagyjából folyamatosan nálam lenne. Műbőrből van.
Szintén metalshop linket kaptok, RÓLA van szó.

Szóval ez az én kívánságlistám így év elejére, ti milyen kiegészítőre vágytok? Megvan már álmaitok cipője? :)
Kellemes éjszakát mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)