2017. április 1., szombat

Márciusi zsákmányok

Sziasztok!

Még mindig betegen, a mai bejegyzésben márciusi zsákmányokról fogok írni...A március a szülinapi hónapom, bár idén se gyertyám nem volt, se nem koccintottunk - szó szerint - mondjuk a fél nagy családdal ünnepeltünk, de a felújítás miatt elkallódtak a gyertyák, a napján meg nem volt időm koccintani (mint mondtam este tízkor már nem akartam anyáékat zargatni, hogy kész vagyok), amikor vendégség volt, akkor meg én vezettem, azóta meg mindenki csinálja megint a dolgát, viszont ha jobban leszek, és anyáék épp nem fognak annyit dolgozni, amennyit (és nekem se lesz épp dolgom) szerintem még "ünnepelni" fogunk hármasban - vagy rendelünk egy pizzát vagy valami. A lényeg, hogy ez a szülinap elég szülinaptalan lett, ami egyébként nem zavart volna, ha anyáékkal tudok rá koccintani legalább, vagy valami...Igen, elég sok lett a "vagy valami", de ennyire betáblázott szülinapom sose volt még, volt, hogy negyven fokos lázzal feküdtem, amíg kint ünnepeltek, de akkor is olyan szülinap hangulata volt, ennek meg nem, és ez fura - a szó szokatlan értelmében, de nem igazán tudok mit kezdeni vele..."vagy valami"...Az se segít, hogy nagyapám kórházba került a héten, de erről most nem szeretnék írni - vagyis nem tudok mit írni, majd kiderül mi lesz vele, és igazából még nem is tudok hogy viszonyulni a dologhoz...
Szóval most épp úgy érzem semmihez nincs kedvem, és ha nem akarnék beadandót halogatni, valószínűleg ez a bejegyzés se íródna meg, de így legalább kicsit "kikapcsolódok".

Készüljetek fel sooook képre, ugyanis voltak dolgok, amiket muszáj volt KÜLÖN is megörökítenem, nem volt elég a csoportkép. Előtte a képetlenekkel kezdem, szokásomhoz hűen: vettem két H&M trikó fazonú felsőt, egy világos szürkét és egy olajzöldet (?), mindkettő 1290 Ft volt, aztán egy hosszú ujjú felsőt, szintén innen, és egy elképesztően gyönyörű piros melltartót (ilyet - 20% kedvezménnyel, nem teljes áron vettük). Utóbbiba még hónapokkal ezelőtt beleszerettem, bár a teljes árát nem fizettem volna ki érte. Tudom, hogy a csúnya gonosz elvárások a nőkkel szemben, a kényelmetlen melltartók meg minden most nagy ellenségeink, de én hatalmas melltartó rajongó vagyok...engem ha szép fehérnemű van rajtam feldob, és imádom a csipkét is, és a piros a kedvenc színem, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember, aki erre ránéz, és egy kínzóeszközt lát benne, nem pedig egy gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű ruhadarabot...Vagyis de, el tudom képzelni, de a kényelmetlensége ellenére (nem túl praktikus, hogy elöl kapcsos és nem lehet állítani a "méretet") nem tudok ellenségként ránézni, annyira szép, és annyira örülök, hogy akciósan sikerült megkaparintani...Régóta szerettem volna egy pirosat amúgy is, és hogy ilyen szépem lett...:D
Ezenkívül megvettük a szokásos Fila tornacipőmet, amit vagy hat éve minden évben újra veszünk, az első két hét véres-gennyes bokalánc és sántikálás, a harmadik héten kilyukad a talpa a sok sántítás miatt, viszont utána olyan kényelmes, hogy semmire nem cserélném le - bár ez az ár-minőség arány elgondolkodtató, mindig akciósan vesszük...És már mutattam párszor a blogon is.
Illetve sok év után végre lett egy új edzőcipőm...Nagyon nehéz edzőcipőt venni nekem, ugyanis vékony a lábszáram,  torkos és (relatíve) nagy a lábam, szóval a legtöbb edzőcipőben úgy nézek ki, mint egy gesztenyefigura...Viszont most leltem egyet, ami jó rám, nem nyomorgatja a lábam, viszont nem is néz ki úgy, mintha sok számmal nagyobb férficipőt hordatnék...Nem volt túl olcsó - kimondottan drága volt, egy fekete Nike cipő - viszont nálam az edzők évekig bírják, emlékeim szerint hetedikes koromban kaptam legutoljára edzőt, és nem emlékszem, hogy azt hogy tettem tönkre...

A sminkekkel kezdem a képes beszámolót, hisz azokból csak olyasmit vettem, amire szükségem volt - hát...vagy valami hasonló, a lényeg, hogy nem mindenből a sokadik termék került hozzám, hanem dolgok, amikre úgy éreztem szükségem van.
Kivéve az Alverde 2in1 koffein szérumos szemkörnyék ápoló és korrektor duoját, amit anya véletlenül vett meg nekem - ment bevásárolni nélkülem, és megkértem, hogy hozzon nekem áttetsző szemöldökfixáló zselét...ez áttetsző volt...Egyébként nem rossz termék, szeretem, használgatom, viszont így tök felesleges volt megvennem a Catrice Camouflage korrektorát a 005-ös árnyalatban...Annyira kifakult a bőröm, hogy már nem éreztem magam komfortosan a 10-es árnyalattal, és beszereztem az eggyel világosabbat...Azt hiszem messze ez a kedvenc korrektorom...
Vettem egy essence áttetsző szemöldök (és szempilla) rögzítő zselét, ugyanis ha vékony a szemöldököd, és foltokban hullik, nagyon feltűnő, ha az a néhány megmaradt szál véletlenül se egy irányba áll...Sajnos ez a termék nem segít, viszont elkeni a korábban gondosan visszarajzolt foltokat is, szóval kimondottan nem vált be.
Az Yves Rocher géles szemceruzáiból megvettem a 02-es árnyalatú szürkét is, így összesen hat darab van a kollekciómban...Ezekről a termékekről írni akartam, de aztán nem fotóztam le, utófotózni a márka miatt nem akarok...viszont...nem tudok nem támogatni egy céget, ami fákat ültet...a későbbiekben figyelni fogok, hogy az állatkák kímélése és a környezet "építése" kiegészítse egymást, de azt hiszem utóbbi is elég fontos dolog...van még öt évem felhúzni a határokat, és a fák-állatok életét kiegyensúlyozni a sajátomban...Ezek pedig kitűnő minőségű szemceruzák, könnyen használhatóak, intenzívek, tartósak, bár mind csillámos, ami sok embernek negatívum lehet.
A Makeup Revolution pro contour palettáját is megrendeltem magamnak, mert Budapesten járva (előző hónapban) kipróbáltam, és ez az első olyan kontúrozó szett, ami nem sárga, szürke, narancs, túl sötét a bőrömön...nagyon elégedett vagyok vele, hulla színű barátaim, lessétek meg ti is...:)
A MUR mono Smooth as... árnyalatban pedig egy ajándék volt a rendeléshez, nagyon kedvelem ezeket a monokat, nagyon jó minőségűek, tartósak, egész jól pigmentáltak, és ez egy olyan természetes szín, ami minden sminknél bevethető - egyelőre ez lesz a Sleek palettában említett nagy kedvencem utánpótlása.
Valaki rendetlen blogger volt, így sajnos csak a belenyúlkált, használt termékről készült fotó, de nem csodálatos?! :)
Ez a highlighter...életem highlightere, tudjátok, mint valaki, aki a szó lehető legszorosabb értelmében FEHÉR, nehezen találok olyan highlightert, aminek az alapszíne valamivel világosabb a bőröménél, és tényleg kiemelkedik a belőle...a csillámokon kívül...

A következő kupac egy DM vásárlás eredménye lesz, aztán még néhány DM-es illetve Rossmannos szerzemény is hozzám került. Az árakat, amiknél emlékszem, leírom, de többnyire "spórolási" szándékkal is választom a saját márkás drogériás termékeket, szóval ahol nem is írom külön, biztos kedvező ára volt.
Megvettem a Balea Vanilla cream tusfürdőhabját, hisz nagy kedvencem volt a nivea hasonló terméke is, és ez jóval olcsóbb, változatosabb illatokban kapható, és leginkább: nem nivea. Vettem még egyet a vanília illatú szárazsamponból (550 fornt volt), ami a kedvenc száraz samponom lett, bár az enyémben is van még, gondoltam megveszem az utánpótlást, mielőtt teljesen kifogyok (az utóbbi időkben elég kevés időm van hajat mosni - két naponta kéne hajat mosnom, és nálam legalább másfél óra a hajmosós zuhanyzás - szóval elég nagy szárazsampon fogyasztó lettem). Megvettem az ebelin szemöldökborotvákat (emlékeztek, hogy szidtam őket?), ugyanis két hónapja nem sikerült eljutnom kozmetikushoz...mindig minden fontosabb (nyilván), és nagyon zavar, ami a fejemen megy...ez a borotva nem segített, sőt, alig van éle, szóval kimondottan pazarlásnak éreztem ezt az ezer forintot rá, de a bajszomat nagy nehezen le tudtam szenvedni vele, a szemöldökömre meg használom a sima méretű borotvát, amit szoktam...A balea nedves kéztörlőkendőt azért vettem, mert olcsó volt, és mint mondtam, engem nem különösebben érdekel, hogy milyen kéztörlőkendőket használok - viszont nedves kéztörlő nélkül nem hagyom el a házat semmiképp.
Nem mintha nem lenne rengeteg arckrémem és arckrém mintám, a kedvenc nappali krémem elfogyott, és én bogaras vagyok, és szeretem "párosával" használni az arckrémeket, ugyanis úgy vettem észre, hogy így hatékonyabbak - ismétlem: lehet csak én vagyok bogaras...A Balea éjszakai és nappali kréme kombinált bőrre 700 forintos darabáron került hozzám, és bár most mintákon próbálok átvergődni, meg néhány már megkezdett krémen, mindenképp kíváncsi leszek erre is - illetve már most kíváncsi vagyok, de szeretnék egy kicsit "kollekciócsökkenteni", mielőtt felbontom őket. Vettem egy lehúzható arcmaszkot kombinált bőrre a márkától szintén, számomra a lehúzható arcmaszkok váltak be leginkább, ezek a legkényelmesebbek használatukat tekintve, illetve a legkevésbé "koszosak" (megvan az a pillanat, amikor lemosás közben MINDEN arcmaszkos lesz?). Sajnos ez egyáltalán nem vált be, hiába volt csak kétszáz forint, azonkívül, hogy kitépte a bébihajaimat, amiket nem tudtam távol tartani tőle, semmilyen hatást nem tapasztaltam.
Újravettem a facelle intim törlőkendőjét, mert nagyon olcsó, és jó termékről van szó. Az intim törlőkendőknél se vagyok annyira válogatós amúgy, ha nem irritál, friss érzetet hagy maga után, és nem durva az anyaga (néhány kendő olyan kemény, papírszerű anyagból készül), akkor jó: ez a termék pedig viszonylag környezetbarát csomagolást, és alapanyagot kapott, és ismétlem: nagyon olcsó, nekem pedig ennél több nem kell.
Az Yves Rocher barackmagos testradírt ajándékba kaptam a boltban szülinapom alkalmából, és itt kiegészíteném a faültetést azzal, hogy imádnivaló a marketing: meglepni a vásárlókat szülinapjuk alkalmából? Oké, tudom, sok cég ad kuponokat meg vásárlási utalványokat, de az YR esetében ez nem vásárláshoz kötött ajándék, tehát anélkül "ajándékozzák meg" a törzsvásárlót, hogy azt költekezésre "kényszerítenék".

A következő jó pár kép pedig életem első BOMB cosmetics rendelése, ugyanis egy csomó dologból lejött 50% és mindig is ki akartam próbálni a márka termékeit, és mikor máskor tenném, ha nem nagy leárazásokkor? Egyébként a BOMB FAQ szekciója a világ legelképesztőbb Gyakori kérdéses oldala...olyan jópofa, egyedi "humorral" fűszerezett az a rész, látatlanban is beleszerettem a márkába.
A rendeléssel egyébként semmi probléma nem volt, segítőkészek, precízek és gyorsak (kiemelném a kedves hölgyet, aki felhívott, hogy az egyik termék nincs készleten, és ajánlott mást - sok esetben az ügyfélszolgálatosak nagyon bunkók tudnak lenni, szóval egy ilyen cégnél még "problémás vevőnek" lenni is élmény - és persze meg tudtunk egyezni a "csere" termékben is), azt leszámítva, hogy rendeltem 11 fürdőterméket úgy, hogy nincs kádunk...Az árakat tekintve a fürdősütik darabja 545 forintért jött velem, a fürdőkrém  és az ajakradír pedig 495 forint volt. Majdnem minden egyben megérkezett szerencsére, az illataik nagyon finomak, viszont kád hiányában még semmit se próbáltam ki egyelőre. A következőkben pedig a névvel ellátott képeket fogom megosztani, ugyanis semmit nem tudok róluk írni...illetve a legcukibbaknál jelzem, hogy az például abszolút szerelem volt első látásra/szaglásra. :)
Citrus szorbet ajakradír
Málnaszív fürdőkrém
Tappancsolás fürdősüti
Na igen...meglepetés, ez volt az egyik legnagyobb kedvenc: megláttam a honlapon, és rögtön tudtam, hogy nekem ez kell...hiszen...nyuszi...és tapPANCSOLÁS...és...nyuszi...
Pihep"UHU" lazítás fürdősüti
Ez csak azért kellett, mert levendulás, és mint tudjátok: levendula rajongó vagyok - az illatot leszámítva...de elismerem az aromaterápiai hatásait is ennek ellenére...
Egérke fürdősüti
Hát nem aranyos?! :)
Kacsaúsztató fürdősüti
Repülj velem fürdősüti
Szivárványos fellegek fürdősüti
Szivárványtánc fürdősüti
Eperke fürdősüti
Epres koktél fürdősüti
Ennek nagyon kellemes epres mojito illata van, szóval akárhányszor megszagoltam, mindig megkívántam a mojitot...:D
Eleven bogyó fürdősüti
Volt még néhány apróság, amit nem tudtam kategorizálni.
Mamától kaptam szülinapomra egy "Boldog szülinapot!" pezsgőt illetve egy Fleur de Santé színezett hajra való sampont - őszintén szólva ez a márka nagyon nem szimpatikus nekem, de egy próbát megér a sampon, a múltkorit úgyis tovább ajándékoztam.
A parfümminta a DM-es active beauty magazinban volt - amit szerintem minden DM-ben megtaláltok kiállítva.
Az ajakbalzsam pedig az Auchan-ból jött, málnás, anya vette, mert nem kaptam szülinapi ajándékot, ők nagybevásároltak, ez meg olcsó volt és cuki és málnás...szóval elhozta nekem. :D

Aztán voltunk tegnap Budapesten, és bár szerettem volna TBS bevásárlást tartani, mire beértem a boltba, elfelejtettem, hogy miket akartam venni (szét vagyok peregve xD) - majd megrendelem G-napokon, ha úgy van, legalább kedvezmény is lesz rájuk. Eredetileg a szekrényajtókért mentünk - megrendeltük korábban de csak most készültek el - viszont ha már ott voltunk, tartottunk egy Westend túrát is, és itt megkaptam a szülinapi ajándékaimat is.
Megfogott minket a Seacret-es srác is...Igazából velem könnyű, mert én nagyon szívesen végighallgatok minden ilyesmit, ha éppen van időm...és...mint látjátok hatékony volt a pasi...xD
Ez a doboz 6000 Ft volt, anya meghívott rá, egy körömpolírozó, körömágybőrápoló olaj, körömreszelő, és gránátalmás testápoló volt benne, illetve kaptunk két szappan darabkát, amiket szintén kisajátítottam. Az igazság az, hogy próbáltam már körömpolírozógépet, illetve ha régóta figyeltek, akkor láthattátok, hogy van egy Konad körömpolírozó szivacsos valamim is, de egyik se volt hatékony...Ez viszont nagyon széppé tette a körmeimet, és hatezer forint egy HATÉKONY körömpolírozóért, körömágybőrápoló olajért, körömreszelőért és testápolóért nem sok...Vagyis...eltekintve a "csak most csak nektek csak ennyi" dologtól - ami borzasztó, és kétlem, hogy bárkit átvernek, de a srác nagyon kedves volt, és gyönyörűek lettek a körmeim, szóval valszeg a marketinghúzás nélkül is meggyőz, hogy vásároljunk - annál is inkább, hogy még el se jutott a dobozig, de én már kiszúrtam, hogy valami gránátalmás, és muszáj megszereznem, rá kell kérdezni, mi az, és mire jó, és mennyi...xD
Szerintem, ha sikerül leküzdeni az ellenszenveteket az ilyen típusú "üzletek" iránt, érdemes megállni egy standnál, és legalább kipróbálni ezt a körömpolírozó cuccot, mert nagyon szép lett a körmöm nekem is, nem bírok betelni vele...*-*
Mondjuk volt egy vicces pillanatunk, amikor hozta a kockát, és amint megláttam rákérdeztem, hogy körömpolírozó? És valószínűleg nagyon lealacsonyítónak vette a kérdésemet, mert rávágta, hogy nem, hanem megmutatja - és de...körömpolírozó...értem én, hogy csodálatos az eredmény, nagyon tetszik nekem is, de mégis körömpolírozó...xD

Aztán beugrottunk a LUSH-ba, ahol vetetni akartam (még "volt a keretemen", szóval a következő kupac is szponzorált a szüleim által - jelige: szülinap) egy doboz szájtablettát, mert szép csillogós fényes zöld színe van, és kipróbáltam, és nagyon tetszett is - hamarosan rúzsteszt várható, ami túlélte az öblögetést is - viszont könnyű elterelni a figyelmemet, és anyának az a termék nem tetszett, szóval gondoltam, majd megveszem magamnak, a végén nem vettem, mert elfelejtettem, mire a kasszához értem...Annyira könnyű elterelni a figyelmemet, végigszagoltam a félboltot, és itthon jutott eszembe, hogy a tabletta ottmaradt, viszont elhoztam azokat a dolgokat, amiket a múltkor otthagytam...Szóval a szülinapi kupac:
Ayesha friss arcpakolás: még online néztem ki, de őszintén szólva: egyáltalán nem emlékszem, hogy mire akartam megvenni, de lassan kipróbálom és majd kiderül, hogy mire jó...Kiwis, spárgás, az illata nem igazán tetszik, de beköltözött a hűtőbe...
Mask of magnaminty arc- és hátpakolás: na ezt tudom, hogy azért vettem, mert az utóbbi időkben a stressz és a hormonok (és a kialvatlanság és a sosincs időm normálisan arcot tisztítani és az időjárás...) miatt kicsit mintha több lenne a pattanás a fejemen, mint amúgy lenni szokott, ez a csokis arcpakolásukat szorította ki egyébként, ugyanis a kettő között vacilláltam...Kíváncsi leszek erre is...
Chocolate ajakradír: nos...ezt nem akartam megvenni, mert a hónapban már vettem ajakradírt, és az enyémben is van még, de megkóstoltam, és nagyon ízlett, nincs mellékíze, mint a Bubblegumnak, szóval...nem hagyhattam ott...

Szóval ezek lettek volna a havi szerzemények, ti miket szereztetek mostanában? :)
További szép napot mindenkinek, és jó pihenést! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)