2016. november 22., kedd

Astor skinmatch pirosító ~ 001, rosy pink

Sziasztok! :)

Ma egy Astor termékről szeretnék írni, méghozzá a címben említett tricolor pirosítójukról. Szintén tavasszal került hozzám, de mivel a nyaram jelentős részét a Maybelline pirosítóm intenzív tesztelésére szántam, így ez eléggé kiszorult a napjaimból...Használgattam, azóta is használgatom, és azt hiszem most állok készen arra, hogy megírjam ezt a bejegyzést.

A fentebbi képen lámpafénynél, a lentin természetesnél látható a termék, alábbi mutatja a valós színét. A csomagolásban helyet kapott egy mini tükör és egy ecset is, amiből a tükör igazán praktikus és hasznos tud lenni, viszont az ecset az borzasztó - vészhelyzet esetén lehet, hogy megment, de máskülönben nem nyúlnék érte. A termék szaga iszonyatos...Nem tudom mi történhetett vele, de kb olyan szaga van, mintha több tucat láncdohányos hetekig hamutartónak használta volna; nem tudom hogy ez a doboz, vagy az ecset, vagy mi, perforált csomagolásban vettem, és még biztosan nem romlott, illetve a pornak külön sima púder szaga van, szóval tényleg nem tudom hogy történhetett (nálunk senki nem dohányzik a családban, és nem hordom magammal a terméket).


Az első három a színek külön, a negyedik pedig a három szín összekeverve...A színek külön és kettesével kombinálva is igazán szép hatást nyújtanak az arcomon, viszont a három szín összekeverve rajtam olyan, mintha két lépésről egy forró vasaló talpával izomból arcba csaptak volna...Egyébként a termék minőségével nincs gond, könnyen használható, építhető, megfelelően pigmentált, tartós, de a keverékük az én bőrömmel nem jön ki. Talán egy kicsit porosabb az állaga, nagyon puha a termék, és bár az arcomon nem pereg le, amikor kiszedem a tartóból, akkor általában mindenfele pereg - én éppen ezért nem javasolnám se táskábadobós terméknek, se útközben frissítősnek, a rendes utcai ruháról sminket leszedni nem egy hálás feladat.

Ti próbáltátok ezt a terméket? Nektek bevált? Mi a kedvenc pirosítótok?
További szép napot! :)

4 megjegyzés:

 1. Ezt még nem próbáltam, viszont kedvenc pirosítóm nincs. Ritkán használok pirosítót, mostanában egyre többször, és szerintem az is bronzosító inkább, mint pirosító. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óh...igen, az is érthető...Egyébként én pl nem vagyok bronzosító ember, a bőrtónusommal lehetetlen normálisan használni bronzosítót...de valaki nem pirosító ember (pl unokahúgom se, mert akármilyen kevéske pírt visz fel, egyszerűen furán mutat rajta - szóval nem is szokott inkább használni). Lehet te is bronzosító ember vagy, nem pirosító. :D

   Törlés
 2. Nem próbáltam még a pirosítóikat, de ez nagyon jónak tűnik. :)
  A kedvenc pirosítóim: Lancome Blush Subtil Rose Flush árnyalatban, Sleek Suede, Milani Luminoso és a H&M Tawny Peach.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óh a Sleeket én is mióta ki akarom már próbálni...:D
   Meg a Milanival is szemezek egy ideje mondjuk.:D
   A H&M sminkjeitől picit tartok viszont...

   Törlés

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)