2016. október 7., péntek

Astor 24H perfect stay vízálló szemhéjstift ~ 310, ivy green

Sziasztok!

Ma is egy szemhéjstift tesztjével jöttem - a változatosság kedvéért - amit még tavasszal sikerült a kupon napokon beszereznem. A tökéletes zöld szín megtalálása szemceruzák között szinte lehetetlen feladatnak tűnt, és akkor jött ez a termék! A színe elképesztő, imádom, amit a barna szememmel művel - akik néha jártak már erre, tudják mennyire rajongok a kék szemekért, és mennyire utálom a barnát színként is - szóval határozottan pozitív élmény volt a találkozásunk.
A termék "borítása" egyezik a termék színével, egy fa tokról van szó egyébként. Rajta arany felirattal van a termék neve, és a legfontosabb információk róla.
A termék állaga géles, nagyon könnyen siklik, elég gyorsan szárad, így satírozni nem igazán lehet, de alapként is jól működik illetve tusvonalként is megállja a helyét. A tartóssága kiemelkedő, bár nem víz, dörzsölés, maszatálló, de 8-10 órán keresztül megmarad az én zsírosodásra hajlamos, félig rejtett szemhéjamon is, ami hatalmas szó...Igazán egyszerű vele dolgozni, és nagyon szívesen is használom az állaga miatt...Viszont faragni borzasztó...Az ilyen géles-krémes termékek általában veszteségesen faraghatók csak, és előhűtés után is kenődnek mindenfele a faragón.

A minták jobb oldala alappal készült, a bal alap nélkül, nem tudom a képernyő mennyire adja vissza, de alappal egy mélyebb, sötétebb színt kapunk, mint nélküle.

Összességében nagyon kedvelem ezt a terméket, a színe egy igazi csoda, a kezelhetősége fantasztikus, és akciósan az árát is megéri - a faragási nehézségek miatt azt mondanám, hogy teljes áron nem túl gazdaságos.

Nektek hogy tetszik? :)
További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)