2016. szeptember 9., péntek

Maybelline face studio pirosító ~ 40, pink amber (teszt)

Sziasztok!

Ma a Maybelline egyik tavaszi újdonságáról lesz szó, mert nagyon fontos, hogy mindig naprakészek legyünk...Az igazság az, hogy én egész nyáron ezt a pirosítót használtam, és úgy érzem, hogy ez a három hónap használat kellett ahhoz, hogy átfogó véleményt tudjak alkotni a termékről.

Vélemény egy: a csomagolás iszonyatos...ezért nincs kép se...Már első fogásra elég törékenynek tűnt, a forgatós nyitómódszer nem lett a kedvencem, és bár eltörnöm végül nem sikerült (szerencsére) eléggé leharcoltam, így nem szívesen mutatom meg az én darabomat...Illetve a termék nagyon könnyen elzsírosodik, az enyémen rendszeres ecset tisztítás mellett is megjelentek az undok kis kemény foltok - nem hiszem, hogy ez a helyes kifejezés rájuk.
Utálom ezt csinálni, mert egyik legfontosabb elvem, hogy csak saját képekkel dolgozzak, de itt egy kép a termékről, a forrás az iparfumeria.hu oldalról - tényleg borzasztó állapotban van a sajátom, és azoknak, akik számára ismeretlen a termék, muszáj egy képet tennem róla.

Sokáig nem sikerült megbarátkoznom vele, ugyanis eleinte akármilyen módszert, alapot, fixálást próbáltam, MINDIG olyan hatást értem el, mintha futottam volna, és megizzadok, és kipirosodok...Nem volt egy szép látvány, aztán rájöttem, hogyha bőrszínemmel megegyező púderrel átfutok még a pirosítón is, akkor szép eredményt tudok elérni...Azt hiszem most minden sminkelő ember sikítva ájul le a székéről, színes púderrel átmenni a pirosítón?! De másképp nem akart együttműködni a bőrömmel, olajos hatású volt az arcomon - gondolom ehhez nagyban hozzájárult, hogy nyár van és kombinált a bőröm, mert amikor színmintát csináltam a kezemre, nem volt vele problémám. 
Egyébként maga a szín nagyon szép, az én hófehér bőrömön csodálatos tavaszi-nyári árnyalat, de sötétebb bőrtónusúaknál lehet kevés lenne...Nekem semmi bajom nem volt a pigmentáltságával, nagyon kellemesen eldolgozható az állaga és az egész napot kibírta az arcomon - egész nap alatt nagyjából hat órát kell érteni - kopás, elmászás nélkül.
természetes fény, félárnyék

természetes fény
Egyébként az ár/mennyiség aránya teljesen rendben van, a mintákat ujjal csináltam, ezért porosak, ecsettel felvíve ilyen problémát nem tapasztaltam, nem pergett. Kísérletezgetni, pirosító kezelést tanulni vágyó embereknek mindenképp javaslom, de nem mondanám, hogy kiemelkedő termék...Ennyiért sokkal jobb minőségűt is lehet lelni, de nekem ez is megfelel.

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Nektek bevált?
További szép napot mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)