2016. július 6., szerda

Júniusi zsákmányok

Sziasztok!

A mai bejegyzésben a júniusban szerzett termékekről lesz szó. Pontosabban csak egy részükről, mert olyan "jól" összejött a hónapom, hogy a H&M szerzemények egyben kimaradtak a fényképezősdiből - utólag pótolni meg nem tudtam, mert lusta blogger vagyok, és nem akarom az egész szekrényt széttúrni, hogy megleljem a két felsőt, és a rövid gatyát, a ruha pedig varrás alatt van, szóval nem igazán tudtam pótolni. A hónapot egyébként a "hasznos dolgoknak" szenteltem, szóval sok érdekesség/újdonság nem került hozzám.

Jó szokásomhoz hűen néhány a posztba teljesen nem illő személyes szösszenettel kezdek, amiket muszáj megosztanom veletek is. Az egyik az, hogy csodálatos szőke hajam pink és rózsaszín tincsekkel gazdagodott, ugyanis a piros festék valahogy ilyen színre fogta be...Egyébként jól néz ki, de a piros a kedvenc színem, és így a fejem kizárja ideiglenesen - szerintem gyorsan ki fog kopni annak ellenére, hogy hajfesték. Aztán a fülbevalóim is pirosak, ami szép átkötés lehetett volna a második gondolatba: sikeresen szétbarmoltam két három éves piercingemet is, és addig szenvedtem velük, hogy a jobb fülem konstans abban az árnyalatban pompázik, amit a hajamba szántam, be van dagadva, és éppen ezért nem tudok beletenni fülbevalót se, itt jön az a rész, ahol a normális ember visszavonulót fúj, kiszedi az ékszereket, gyógyítja beforrasztja...ÉS vagyok én, aki a hátsó tartó pöcök nélkül harmad olyan szárvastagságú fülbevalóval átszúrja a varas, sebes furatot, gondosan összevérezve a füle többi részét is, és kenegeti valamivel, ami vagy segít, vagy nem...Egyébként kinéztem már, hogy milyen ékszereket szeretnék beletenni, amik mellett könnyebb lenne tisztán és sampontalanul tartanom a furatokat, de elég sok furatról van szó, és így elég sok pénz menne el az ékszerekre...Viszont ihletet kaptam, és írok majd egy posztot a piercingek utókezeléséről, hogy nekem mi vált be, én hogy csináltam (gondosan kihagyva azt a részt, mikor egy feles pohárba tiszta alkoholt öntöttem, és beledobáltam az összes ékszeremet fertőtlenítés címszóval). Nagyon érdekes tapasztalat volt egyébként az üres fül dolog...Folyton kérdezik, hogy bírok a fülemen aludni ennyi vacakkal, de nélkülük is ugyanolyan volt, szóval ez pont nem az érdekes dolgok közé tartozik. Viszont a fülem kinézete meglepett...igazából hét éve nem láttam a fülemet üresen (illetve akkor is hordtam fülbevalót), és aztán átnéztem a bal fülemre, és rájöttem, hogy még mindig a piercinges verzió tetszik jobban...

Ha hasznos dolgok, akkor VATTAKORONG. Az ebelin vattakorong 140 darabos verziója le volt árazva 300 Ft-ra, de mivel beteg voltam, anyát küldtem el érte, hogy vásároljon nekem. Az essence illatosított körömreszelői (egy dinnyés és két cseresznyés) 350 forintba kerülnek, és azért vettem őket meg, mert az EGÉSZ Rossmannban nem volt normális papír körömreszelő...egy se...csak ezek, szóval elhoztam mindhármat.
Ez az avon kupac összesen 1500 forint volt, a kedvenc arctonikom illetve a legjobb testpermetük jött velem - utóbbira egyébként évek óta vágyok, nekem még a nagyobb kiszerelésűek közül volt ilyenem, amióta elfogyott, azóta szeretnék megint.
Az Yves Rocher-ban vettem egy mattító rúzsalapceruzát (fogalmam nincs, mi a magyar megfelelője), egy áttetsző ajakkontúrt, és ajándékba kaptam hozzá egy kis kiszerelésű hidratálókrém mintát (szintén nem vagyok benne biztos, hogy ezt így mondják), valamint egy strandtáskát.

Valamint a kimaradtak: a hónapban megrendeltem a pixibag bikini kiadást, amit már csak a fényvédős cuccért megérte volna megrendelni, ugyanis nagyon bevált - ez az első ilyen jellegű termék, ami nem zavar, hogy rajtam van - illetve nagyon kíváncsian várom a fogkrémet, az enyém lassan elfogy már (pont előtte kezdtem új fogkrémet).
Illetve a hónapban lett "kisfiam" is, akiről ITT írtam...Egy elképesztően édes kis teremtmény egyébként, bár még mindig nem érzem úgy, hogy pótolja Marilynt, már csak azért se, mert ez a jószág olyan, mint egy kis tündérke, és a vérnyúl elég távol áll tőle...

Ezek lennének a szerzeményeim a hónapra, ha a fények engedik, a következő bejegyzés már teszt lesz tényleg. 

Ti miket szereztetek a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)