2012. augusztus 10., péntek

Claire Loup - Amikor életemben először

Most pedig megnézzük jobban az Amikor életemben először című könyvet...:)
A borító: friss, fiatalos, és a kedvenc színeimet használja! :D
Jó, mondjuk nem borító alapján kell megítélni a könyveket, és én se így tettem, de azért fontos az is, hogy a borító látványos legyen.(ha jól emlékszem ezt már kifejtettem)
"-Hívok egy taxit és hazamegyek.
Egy pillanatra elgondolkodott, majd megkérdezte:
-Messze laksz?
Nem, nem laktam messze. Elindultunk kettesben gyalog Párizs utcáin, nem igazán arrafelé, amerre laktam. Addig sétáltunk, amíg pirkadni nem kezdett. Akkor arra gondoltunk, most már ideje lenne hazamenni. Azt mondta, maradjak vele, és én beleegyeztem. Jules egy cselédszobában lakott. Odaértünk a ház kapujához. Fáradtságtól botladozva felvonszoltuk magunkat a hetedik emeletre, s még volt erőnk nevetni. Nála töltöttem az éjszakát, s abban a kis szobában, a piros padlótéglákra terített matracon történt meg életemben először.
De nem azon az éjszakán: akkor túl álmosak voltunk.

Kislányból nagylány, nagylányból nő lesz.
Éld át! Éld át újra! Jó nőnek lenni"

A könyv illik a borítóhoz...fiatalos, lendületes...Néha vicces, néha szomorkás...De mindent összevetve nem rossz könyv...:D
Bár nincsenek benne angyalok, vámpírok, űrlények, vérfarkasok, tündérek, sellők, és semmi képzeletbeli lény, attól még jóra sikeredett...Közel áll a valósághoz, és épp ez a jó benne...mondjuk, hogy őszinte legyek néha elég idegesítő a főszereplő...de ez egyéni probléma...lehet csak nekem tűnik annak...nem akarom senki kedvét elvenni tőle! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el véleményedet, vagy tedd fel kérdésedet! :)